- a11fdc219e8af5dd5254e30d6aa5f716.jpg (68.08 KiB) Megtekintve 23154 alkalommal
Viccek és humoros történetek
#456 Re: Viccek és humoros történetek
Micsoda? Krumpli is járt volna ezért?
Viktor ba...ki én nem is kaptam krumplit B+!!! Hol van a 10 kiló krumplim , hol van B+???
Mindegy, az önkormányzatin már Toroczkaira fogok szavazni, ha van krumpli, ha nincs. Mostmá ezt bes...tad...
Viktor ba...ki én nem is kaptam krumplit B+!!! Hol van a 10 kiló krumplim , hol van B+???
Mindegy, az önkormányzatin már Toroczkaira fogok szavazni, ha van krumpli, ha nincs. Mostmá ezt bes...tad...
#457 Re: Viccek és humoros történetek
Ajjajaj... Elmarad a Sajtos V4 vs BlackFater összehallgatás. Sajtos nem küldött ugyanis ló...szt sem (már megint). Akkor most hogy van ez?
Sajtos, sajtos, mi van veled?
#458 Re: Viccek és humoros történetek
Nyugi!
Majd küldi!
Gladiátorok addig versenyen kívül izza(d)nak.
Majd küldi!
Gladiátorok addig versenyen kívül izza(d)nak.
#459 Re: Viccek és humoros történetek
Appme mesterünk is próbált tegnap beregelni valami dekli náci vagy milyen névvel. Ki is sikerült innen vágni, mint a macskát szokás. Erre mit tesz isten találtam két rá jellemző képet. Az egyik a a trollkodásáról szól:
A másik fotón pedig edz ellenünk, hogy tökös csávó legyen, mert egyébként töketlen.
#460 Re: Viccek és humoros történetek
Egész konkrétan ezzel a névvel akart valaki regelni tegnap:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Deklin%C3 ... C3%A1szat)
Szóval nem valószínű, hogy appme volt...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Deklin%C3 ... C3%A1szat)
Szóval nem valószínű, hogy appme volt...
#461 Re: Viccek és humoros történetek
Montam én, hogy valami dekli náci! A név után egy rakás ökörség volt megadva. Egyből arra a hülyére gondoltam.
#462 Re: Viccek és humoros történetek
Tudod mit dys-cus. Végig igazad volt. Ez appme...
#463 Re: Viccek és humoros történetek
Persze, hogy ő. Valakivel nagyon összekevernek az "okos" CHZ-val együtt. Szánalmasak.
#464 Re: Viccek és humoros történetek
Tegnap délután ha valaki látott egy sárga repülőt a budaőrsi Tesco teteje felett úgy 160-al öt m magasan elszáguldani, na az én voltam, meg a haverom.
#465 Re: Viccek és humoros történetek
Akkor azért ténfergett arra egy Grippen is?:):):)
#466 Re: Viccek és humoros történetek
Mit nekünk Grippen!
#467 Re: Viccek és humoros történetek
A repülés elengedhetetlen része az, hogy a gép szárnya végig a helyén maradjon. Repülőgép szerelő kollegánk éppen azon dolgozik, hogy a szárnyat tartó csapszeg a helyén maradjon. Mindezt egy drótkefe, és egy kalapács segítségével.
#468 Re: Viccek és humoros történetek
A Dekli nácik lakásomba való behatolása ellen szereztem ezt a véres szájú fenevadat:
A következő képen éppen Pinkfloyd-ot hallgat csöves erősítőn. A hangerőszabályzó buzerátort előre látóan maga mellé készítette.
Titokban, hogy ne vegye észre, a csöves végfokot kicseréltem egy darcili tranyós erősítőre. Nagyon méltatlankodott:
- Csatolmányok
-
- 20190619_124618.jpg (215.65 KiB) Megtekintve 22246 alkalommal
#469 Re: Viccek és humoros történetek
Ezt teszi a csöves erősítő az emberrel:dyscus írta: ↑2019.06.19. 13:54A Dekli nácik lakásomba való behatolása ellen szereztem ezt a véres szájú fenevadat:
20190618_231236.jpg
A következő képen éppen Pinkfloyd-ot hallgat csöves erősítőn. A hangerőszabályzó buzerátort előre látóan maga mellé készítette.
20190619_124618.jpg
Titokban, hogy ne vegye észre, a csöves végfokot kicseréltem egy darcili tranyós erősítőre. Nagyon méltatlankodott:
20190619_123930.jpg
#470 Re: Viccek és humoros történetek
Tudod vicsorgó komám inkább legyen egy rendes macskám, mint kurváim, aki a pénzemért másznak rám. Persze a te életcélod ez lehet. Úgy látom vicsorogva küzdesz érte.
#472 Re: Viccek és humoros történetek
Ottó! Mi van az öreg kandúrral?
#473 Re: Viccek és humoros történetek
Elment, s többet nem jött vissza. Közben meg a helyi TV-ben bemondták, hogy itt a környékünkön figyelik, hogy ki tesz ki mérget az állatoknak. Tőlem 200 méterre lévő utcában. A macsek meg símán elkóborol annyit. Autó nem érte, mert kerestük, Esetleg kutya, de hát nagyon ügyes volt. Nagyon sajnáljuk Bajszit.
#474 Re: Viccek és humoros történetek
RIP! Én is bírtam, jó fej volt. Sajnálom.dyscus írta: ↑2019.06.20. 19:05Elment, s többet nem jött vissza. Közben meg a helyi TV-ben bemondták, hogy itt a környékünkön figyelik, hogy ki tesz ki mérget az állatoknak. Tőlem 200 méterre lévő utcában. A macsek meg símán elkóborol annyit. Autó nem érte, mert kerestük, Esetleg kutya, de hát nagyon ügyes volt. Nagyon sajnáljuk Bajszit.
#475 Re: Viccek és humoros történetek
Ajaj! Nekem meg lehet, hogy csöves erősítőm lesz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MOT64 2019.06.26. 21:51-kor.
#479 Re: Viccek és humoros történetek
Na mejik macsek szól jobban?
Én, mert én High End vagyok!:
#480 Re: Viccek és humoros történetek
Jézus szíve dys-cus, már csibészelsz is vele? Pitbullá neveled a végén...
#483 Re: Viccek és humoros történetek
Baszod! Ez egy erőszak!
#487 Re: Viccek és humoros történetek
Olvasgatom a sajtos fórumot is néha.
Az igen... Ez tök érdekes, amikor valaki úgy akar felpezsdíteni egy fórumot, hogy az itt történő dolgokra úgy céloz, mintha azok ott történnének...
Egyébként meg azért ment ki a divatból, mert nem igazolja vissza a tapasztalat, kb senkinél, ezért ez még mindig csak egy elmélet... Az alkatrész szinergiás dolog meg maga a tapasztalat...
Az igen... Ez tök érdekes, amikor valaki úgy akar felpezsdíteni egy fórumot, hogy az itt történő dolgokra úgy céloz, mintha azok ott történnének...
Miért, ott egyáltalán szó van ilyenekről? Sem a torzítás alapú, sem a szinergiás dologról sincsen szó a közelmúltban...Szintén szerintem, de itt a fórumon is egyik kulcsfontosságú-, sokunkat foglalkoztató téma a szubjektív hangminőség és az objektív, parametrikus valóság kapcsolata. Mostanában teljesen egysíkúvá vált ez a téma, gyakorlatilag a készülékeken belüli alkatrész-szinergia lett az egyetlen válasz. Régebben a torzítás alapú megítélés volt az alapértelmezett, de mára - mondhatni - kiment a divatból.
Egyébként meg azért ment ki a divatból, mert nem igazolja vissza a tapasztalat, kb senkinél, ezért ez még mindig csak egy elmélet... Az alkatrész szinergiás dolog meg maga a tapasztalat...
Szerintem a darcil csak 1-nek számít...Viszont, több olyan készülék készül errefelé is, amelynek már annyira "csúnyák" a paraméterei, hogy nem hagyhatóak figyelmen kívül, amikor a hangminőségüket próbálnánk "megérteni", hiszen egész biztosan hallható a hatásuk
#489 Re: Viccek és humoros történetek
Toto, a gorilla, és gazdája, Maria Hoyt:
#492 Re: Viccek és humoros történetek
Legalább valaki vágja, hogy az ilyen posztokat szeressük ebbe a témába...
#493 Re: Viccek és humoros történetek
2:14-nél milyen kokit lever a kégyónak...