- a388f4ef019af8d0214696d89cdc635a.jpg (29.16 KiB) Megtekintve 13650 alkalommal
Viccek és humoros történetek
#653 Re: Viccek és humoros történetek
Ezért nem köszönnek a BMW-sek napközben ... mert reggel a szervizben már találkoztak.
- Csatolmányok
-
- auto.jpg (71.82 KiB) Megtekintve 13561 alkalommal
#660 Re: Viccek és humoros történetek
XMOS + dual PCM1794 DAC,+ SNY21 class D 2x100 végfok, + Videoton Toccata dc 4588
#664 Re: Viccek és humoros történetek
Hát ez kegyetlen volt...
#666 Re: Viccek és humoros történetek
Bekerülök a Guiness rekordok könyvébe!
Gondoltam, hogy nyitok egy topicot a HE-n.PP erősítőkről. Ugyanis nincsen csöves topic a fentemlített fórumban, mert bezárnak mindent. Igaz marha sok hülye is van ott. A topic mindössze 1 óra 3 percet működött a hülye moderátor miatt. Nagy barom az illető, de ez legyen az ő baja. Szerintem a faszbook nem cenzorál ilyen gyorsan. A kapcsolási rajz egyébként kamu, ne építsétek meg, nem fog működni.
Gondoltam, hogy nyitok egy topicot a HE-n.PP erősítőkről. Ugyanis nincsen csöves topic a fentemlített fórumban, mert bezárnak mindent. Igaz marha sok hülye is van ott. A topic mindössze 1 óra 3 percet működött a hülye moderátor miatt. Nagy barom az illető, de ez legyen az ő baja. Szerintem a faszbook nem cenzorál ilyen gyorsan. A kapcsolási rajz egyébként kamu, ne építsétek meg, nem fog működni.
#669 Re: Viccek és humoros történetek
Hozzászokhatnál már, hogy ott a moderátor egy gyökér... Mindig is az volt... A szamóca nevű fogyatékkal élő lesz az szerintem. AVX-en elküldheted a jó k. anyjába... Mást nem tehetsz...dyscus írta: ↑2020.06.11. 19:08Bekerülök a Guiness rekordok könyvébe!
A bunkóság netovábbja.JPG
Én mondjuk megoldom úgy, hogy soha, semmilyen esetben nem vásárolok semmit az hestore-ból. Az ilyen f...jek anyagi jólétéhez nem járulok hozzá, azt ennyi...
#670 Re: Viccek és humoros történetek
Köszi az infót. A HES-ben én sem vásárolok pont ezért, hogy ezek a faszok ne gazdagodjanak. No meg egyébként is sok a hamisított cucc.
#671 Re: Viccek és humoros történetek
Végre elkészült Kecskeméten az aluljáró, és környékének felújjítása. A minap hatalmas eső szakadt a városra. Így elmentem az aluljáróhoz, hogy megnézzem, elönti-e még a víz. Nos igen csak meglepődtem azon, amit láttam:
#672 Re: Viccek és humoros történetek
Innen kell, hogy üzenjek a HE moderátorainak, meg adminisztrátoránk: Bkaphatják. Primitív MHSZ-es csirkefogók. Írtam két cikket, s 2 hónap után letörölték. Tudom, hogy olvassák a primitív majmok ezt a fórumot. Szóval kapják be, de nem velem csesztek ki, hanem magukkal. Ugyanis lecsökken az olvasottságuk.
#673 Re: Viccek és humoros történetek
Még ide is tolta a pofáját az egyik pöcsfej...
Ezt üzente neked...
Egyébként nem tudom, minek irkálsz a HE-re. Béka segge alá züllött fossá vált az az egész... Régen is egy határ s...r volt, mert idióták moderálták. De már abszolút 0 szinten van hifi téren is. Az oda írók is már mind gyökerek. A normális réteg rég otthagyta, csak a törzsgyökeres suttyók maradtak meg a mentálisan és pszichésen is komoly szanatóriumi kezelésre szoruló segghülye, félküllős, suttyó moderátoruk. Na az megmaradt...Ott amúgy se épít senki ARC-t, csak klotyóba való hulladékot zsibvásárból származó 70 éves elektronikai hulladékból ilyen szemeteket. Az az ilyenek köre téged nem érint szerintem... Csöcsszívó hálózati trafójára tekerik a kimenőt...
Egy aranyszabály van, soha ne vásárolj tőlük semmit...
És reklámozd is, ahol csak lehet, hogy milyen fos, hamis alkatrészeket áruló s...r hely a webáruházuk. Nem hazudsz vele...
Ezt úgy azért eltolhatod pár fórumon, valahogy véletlenűl kicsúszik a szádon. Szopasd meg őket te is. Valamit valamiért...
Egy a lényeg dys-cus: Nem vesztessz velük semmit...
Ezt üzente neked...
Egyébként nem tudom, minek irkálsz a HE-re. Béka segge alá züllött fossá vált az az egész... Régen is egy határ s...r volt, mert idióták moderálták. De már abszolút 0 szinten van hifi téren is. Az oda írók is már mind gyökerek. A normális réteg rég otthagyta, csak a törzsgyökeres suttyók maradtak meg a mentálisan és pszichésen is komoly szanatóriumi kezelésre szoruló segghülye, félküllős, suttyó moderátoruk. Na az megmaradt...Ott amúgy se épít senki ARC-t, csak klotyóba való hulladékot zsibvásárból származó 70 éves elektronikai hulladékból ilyen szemeteket. Az az ilyenek köre téged nem érint szerintem... Csöcsszívó hálózati trafójára tekerik a kimenőt...
Egy aranyszabály van, soha ne vásárolj tőlük semmit...
És reklámozd is, ahol csak lehet, hogy milyen fos, hamis alkatrészeket áruló s...r hely a webáruházuk. Nem hazudsz vele...
Ezt úgy azért eltolhatod pár fórumon, valahogy véletlenűl kicsúszik a szádon. Szopasd meg őket te is. Valamit valamiért...
Egy a lényeg dys-cus: Nem vesztessz velük semmit...
#674 Re: Viccek és humoros történetek
Egyébként a hülye barmainak még nem esett le, hogy ha tömegesen szórakoznak ott az emberekkel, akkor azok nem vásárolnak már a büdös életbe a hestore-ból semmit...dyscus írta: ↑2020.07.05. 10:19Innen kell, hogy üzenjek a HE moderátorainak, meg adminisztrátoránk: Bkaphatják. Primitív MHSZ-es csirkefogók. Írtam két cikket, s 2 hónap után letörölték. Tudom, hogy olvassák a primitív majmok ezt a fórumot. Szóval kapják be, de nem velem csesztek ki, hanem magukkal. Ugyanis lecsökken az olvasottságuk.
A topi sem jött még erre rá, hogy ha fogyatékkal élő elmeroggyantakat alkalmaz moderátor gyanánt, akkor azok a szájából veszik ki a kenyeret...
Ezek a vásárlóit szopatják, azoknak b...ák fel az agyát, úgy, hogy az ember azt mondja, hogy a q...a anyátokat. Van farnell, lomex, TME, RET, stb is, meg az ebay és az ali...
Hát, egészségére...Tartsa továbbra is ezeket nyomorult gyógyegereket, azt kívánom neki...
#675 Re: Viccek és humoros történetek
Nem vásárlok a csirkefogóktól. Amúgy ott minden csöves topic-ot leállítottak. Mondjuk elég sok okostóni volt ott. Köztük a BTA meg a Gelee volt a leg okoskodóbb. Viszont semmi féle munkájukat nem tudtak bemutatni. Trollok.
#676 Re: Viccek és humoros történetek
Ma levelet kaptam Zab Jocó trollmajomtól a HE nevében. Nem tudom ki állhat a gyalázkodó levél levél mögött, de tettem lépéseket a kiderítésére. Nagyon fáj a hülyének a méréseim, a csöves erősítőim, meg a trafóim. De az is lehet, hogy orbán írta. Nem a Viktor. Aztán kaptam levelet szintén ma, sületlen ajánlatkéréssel: Mennyibe kerül egy EL84 és 6L6 csőhöz való kimenő permalloy magból, oxigén mentes rézzel. Szerintem ezt maga Appme mester írta. Nem tudom mi szükség van ezekre, de ez legyen a legnagyobb örömük. Kedves névtelen HE-sek. HESS!
#677 Re: Viccek és humoros történetek
Már belehülyülök ebbe a táp miozériába. Mindenki mond valamit, de mintha úgy érezném, hogy a gyakorlat meg más lenne. Na ezért kell egy kis humor, ami elgondolkodtató. Sajnos tényleg olyan módon megváltoztak az általános oktatás súlypontjai, hogy egyszerű dolgokat már nem tudnak megoldani a fiatalok. Szerintem túl sok a smonca, kevés a valóvilágról szóló tapasztalatok átadása. Ezt figurázza ki az előbb kapott mém:
#679 Re: Viccek és humoros történetek
Azért ennek a hibrid suncinak ti is szívesen növelnétek az emberi DNS arányát, nem?
#680 Re: Viccek és humoros történetek
Ha még mindig nem lenne világos, az oltások mechanizmusa konyhanyelven, avagy gondolatok egy kamionostól:
Sinopharm:
Beküldik a döglött oroszlánt. A szervezet felismeri, jól elveri, később már tudni fogja, hogy kell elverni az élőt.
AstraZeneca, Szputnyik:
Kiherélt, döglött egérbe oroszlánsörényt tesznek. A szervezet felismeri és elveri a sörényt, mert azt hiszi, hogy ő az oroszlán. Később az oroszlánt is elveri, mert már tudja, hogy kell.
Moderna, Pfizer:
A szervezetnek mutatnak egy szabásmintát, amiből varr magának egy lenyúzott oroszlánbőrt. Ezt megmutatja az immunrendszernek, hogyha ez jön, akkor ezt kell elverni.”
Sinopharm:
Beküldik a döglött oroszlánt. A szervezet felismeri, jól elveri, később már tudni fogja, hogy kell elverni az élőt.
AstraZeneca, Szputnyik:
Kiherélt, döglött egérbe oroszlánsörényt tesznek. A szervezet felismeri és elveri a sörényt, mert azt hiszi, hogy ő az oroszlán. Később az oroszlánt is elveri, mert már tudja, hogy kell.
Moderna, Pfizer:
A szervezetnek mutatnak egy szabásmintát, amiből varr magának egy lenyúzott oroszlánbőrt. Ezt megmutatja az immunrendszernek, hogyha ez jön, akkor ezt kell elverni.”