Toto!
Azt Te honnan a fészkes fenéből tudod, hogy mikor milyen áramkört forrasztgatok össze?
Itt töltöd az estéid, vagy míg dolgozom besurransz?
FIY: először szimmetrikus iv konverter épült. Abból könnyű aszimmetrikusat csinálni. Már mondtam, vegyél próbapanelt, azon könnyű forrasztgatni!
Honnan a frászból tudod, hogy szól a Hiraga származék? Mivel építetted meg? Milyen munkapontokban? Fejben focizol megint, innen-onnan összeszedett véleményeket szajkózol.
Tök mindegy, milyen ellenállâst, tranzisztort teszek bele, ha mindegyikbe egyformát teszek! Nyilván lehet vele vacakolni, hangolgatni, de ez bármire igaz.
Szerintem egyforma esélyt kapott mindkét félvezetős áramkör - tápok, alkatrészek, körülmények. A csöves sem kapott semmivel sem jobb kiszolgálást, alkatrészt mint a tranyós áramkörök, sőt, a fet is csak egy pár kezem ügyében lévő bf256b-volt, semmi ezotéria, beszerezhetetlen, vagy qva drága akármi...
Nem tudom, mi a fenét nem lehet azon megérteni, hogy nálam, nekem kis kedvenced alapján összerakott kapcsolás hangja tetszett a legkevésbé?
Nem azt mondtam, hogy szar volt, nem zengedeztem ódákat, egy véletlenül a panelra ejtett 3pf-os kondenzátor világmegváltó hatásáról. Konkrét áramkörökről beszélek, nem ködös, soha el nem készülő álom lomokról.