Toto írta:Sem én, sem KD nem gondolja úgy, hogy ez egy marketing féle találkozó lenne, egyéb esetben már rég kimondtam volna.
Az én részvételem tényleg csak az időbeosztáson múlik, az sem kizárt, hogy olyan munkahelyet találok megint, ami folyamatos műszakvállalással jár,
és ott aztán nagyon nem lehet bármikor szabadságra menni, viszont ha tudok, akkor megyek.
DAC bemutatót is szívesen tartanék, de csak akkor, amikor én azt mondom rá, teljesen tökéletes. Minél több információ birtokában vagyok, annál inkább megy is el a kedvem az egésztől, mert nem akarok sz.rt bemutatni, még akkor se, ha valamilyen szinten azért teljes mértékben megállná a helyét. Viszont tényleg érdekelne, hogy szólnak más erősítői, DAC-jai, ha tetszik, azt el is mondom, ha nem, akkor diplomatikus magatartást választom, és persze nem fogom dicsérni a sajátomat, ha az úgy látom, hogy már tökéletes, akkor egyszer majd leviszem.
Mi van?
Már a gondolataim is...
Na mindegy...
Nem is tudom mi lenne veled, ha bagoly DAC-ja, ami még csak nem is multibites, jobbnak bizonyulna, mint a tiéd?
Mi lenne akkor?
világvége...
Nem fogod te azt soha, sehova elvinni, meg nem fogod soha senki másnak a DAC-ját meghallgatni....
Így lehet megőrizni a
"világ legjobb DAC-ja tudatállapotot", és összekenegetni minden témát vele, folyton burkoltan célozgatni, hogy semmi nem lehet jó, amiben nem AD1862 van, meg ilyenek..