Ez így van szerintem is!
Amúgy az AD1865 jobb, mint az AD 1862. Mert jobb volt, azért... És az pont elég a jobbsághoz...
Ez így van szerintem is!
Akkor neked tettszen csak a 1862. Minket viszont hagyjál vele békén, mert nem érdekel minket. A jobbat választjuk...Arra meg teszek rá, hogy a nagy többségnek mi tetszik.
Köszi, megtisztelve érezzük magunkat.a többi az csak a ti f*szságotok, és az is marad.
Gondolod az jó úgy ?
Körítés részleteit nem ismerem. De nyilván egyik 20 bitet kapott, másik csak 18-at. Táp sem lehetett pont ugyanaz.
Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy -egyébkênt általad soha ki nem próbált, de ezerszer lerajzolt - Hiraga féle mc előerősítő simán többet torzíthat szimmetrikus változatánál, mint az a 2-3dB :):)KD mester írta: ↑2017.04.14. 15:58Jó, oké. Lehet, hogy az adatlapon 1-2 paraméterben egy egészen kicsi, elhanyagolható mértékben jobb a 1862.
Az AD 1865 viszont hangilag jobb. És, nekünk ez számít... Les...juk a 3dB-el nagyobb THD-t...
Köszi, megtisztelve érezzük magunkat.a többi az csak a ti f*szságotok, és az is marad.
Jól írod! Ez mindössze CSAK a te véleményed. Nem több...AD1865 továbbra is jó alternatíva, csak abban az esetben, ha nincs AD1862... ez a véleményem.
AD1853 a mai DAC-ok közül tényleg nem egy rossz chip. De egy AD1860 R2R még ezt is legyűrte a GA2 szerint. Az pedig még az AD1865-től is rosszabb, hiába, hogy ugyanúgy 18 bites.hodyka írta: ↑2017.04.14. 16:10Olcsó, ilyen kell
http://tinyurl.hu/hr8s/
Én sem vagyok cső párti, lehet trafó párti sem.
Ki sem próbáltad a legutóbbi módosításomat. Így nem lehet a te véleményedre sem adni. A többit meg hagyjuk, rendszerfüggő.
Meg is érdemled, 100%-osan, hogy nem alakítod át a legfrissebb Totomódra az LMK-t, ugyanúgy az AD1865-öt is 100%-ig megérdemled.
Nekem aztán írkálhatsz ilyen marhaságokat. Pont annyira valótlan hülyeség, mint az előző marhaságaid szerintem. Kár a gőzért. Nem veszem komolyan, nem hiszem el, semennyire se. Így hát le is s...om magasról...Amúgy rendszeremhez jobban passzolt az a mód is, de ez sokkal jobb eddigi mindennél.
Pont ez igazolja, hogy téged mennyire lehet komolyan venni! Sokkal jobban szól most ez az LMK.KD mester írta: ↑2017.04.14. 16:22Leszarom, nem érdekel, nekem attól sokkal jobb van. Nem akarok visszalépni...
Nekem írkálhatsz ilyen marhaságokat. Pont annyira valótlan hülyeség, mint az előző marhaságaid szerintem. Kár a gőzért. Nem veszem komolyan, nem hiszem el, semennyire se. Így hát le is s...om magasról...Amúgy rendszeremhez jobban passzolt az a mód is, de ez sokkal jobb eddigi mindennél.
Én nyugodt vagyok, te nem leszel az, miután a saját hozzászólásaidat sem fogod azután komolyan venni!
Pedig eddig olyanokat csináltál... a kerámiával, fehér és a szürke szutyokkal. Miczo félében még a 100uF is patkolva van, ha jól tudom.
Szerintem a Siemens MPSJ 1uF nem kapott patkolást... Epcos MKT. Azt nem szabad kihagyni belőle. De felesleges erről beszélni, mert már csak Epcos MKT-k vannak benne. És a 100uF patkolva Epcos MKT-val. KCMP is patkolva van Epcos MKT-val.
Szal nem lehet téged komolyan venni. Nem is foglak komolyan venni, írhatsz akármit, az úgy is csak marhaság...Ha átalakítanám, meghallgatnám és nem fosnám le a bokámat, te megint kicserélnél egy kondit másnap, amitől még 5000-szer jobb lenne a hangja. Két nappal később már saját magad fikáznád szét a jelenlegi módodat, hogy az milyen grízes tranyós fos is volt igazából, de ez a mostani, de ez, annyira q....va jó lett, hogy VÁÁÁÁÁ...
Összevissza kamuzol már megint! Nem mindig válnak be a dolgok. Azt csak te képzeled be, meg kamuzod be a többieknek.
Ezt vele beszéld meg. Nem én szálltam rá. Amúgy sem vagyok tunerman... Meg már nem HS280-al hallgatok zenéket, mint a régi szép időben.Toto meg KDmester! Kell ez ide?
Egyenesen sértő tunerman cuccával összehasonlítani az enyémet. Legalább is, ami a V-FET-es cuccát illeti. Még az első B5 erősítőm, élesztés után rögtön szebben szólt, mint az a fos. Nem emlékszem szarabb hangú dologra, mint az a V-FET. Még a videoton is jobban szólt anno a HS280-al. Lehet, hogy nem volt olyan részletes, de karcos hangú se.Ja egy fos leégett magassal rendelkező sz...ron hallgatsz most meg...
Már egy újabb faszság. Van STAX-om is, azzal is szoktam zenét hallgatni. Illetve van B&W CDM 7.0 is, azokon nincs gond.Valamelyik Totofos gerjed, az pörzsöli a magasat sztem...
Nem faszság, tőled azé kitelik... Meg spontán ezért megy tönkre a magas. Magától, normális használat során nem...Toto írta: ↑2017.04.20. 16:36Nem is mondtam, hogy Linn Nexus a király. HS280-hoz képest viszont az, illetve a Preludiumhoz képest is. Ha esetleg prelu kapna jobb minőségű váltót, és jobb magasat, lehet, hogy meg tudná előzni a Linn Nexust.
Meg nem demózók a Linn Nexussal, csak égne a pofámról a bőr. De nem gond, új projektet már elkezdtem. És igen, kártyázok fejben, mert ha nem ezt csinálnám, csak építeném meg a szart. Mindig előjön újabb bukkanó, ami a valóságban is előjönne. Kb. olyan, mintha tápot rövidre zárnám. Meg lehet építeni, de minek? De nem gond. Meg most ott van a Nextel féle Seas W12CY003-am, ami egy nagy rakás szar. Az alapja nem az. Csak egy jobb membrán kell bele. Meg a fáziskúp is repülni fog. Ehhez a hangszóróhoz nem kell fáziskúp. Csak a THD növekszik meg vele, és nem csillapítja úgy a membránt, mint egy porvédő. Meg lesz oldva. De lassan megy. Jobb is, hogy nem kapkodom ezt el.
Már egy újabb faszság. Van STAX-om is, azzal is szoktam zenét hallgatni. Illetve van B&W CDM 7.0 is, azokon nincs gond.Valamelyik Totofos gerjed, az pörzsöli a magasat sztem...
Amúgy is már a pillén látszódik, hogy gond van. De az összes mat színű pille ilyen. Jobb hangú volt újkorában, most meg ez van.
Talán megéri kicserélni a dómot, de nem pont olyanra, mert az drága. Ha meg nem pont ugyanolyan, váltót is teljes mértékben át kell variálni.
Meg a pille mérete! és a váltási frekvenciája! sem lehet más, mert akkor új dobozt kell hozzá építeni. (és tervezni!)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég