Az ilyen gyors tesztek szerintem nem szerencsések. Persze, hallani mindenfélét,csak a lényeget nem! A "demó" hangú cuccok szerepelnek jól, mert hű, de ilyen, hű de olyan, a másik meg hű de tompa, meg itt kevesebb, ott akármibb... Ja, hogy fél óra után a demó az idegölő, azt sose fogod megtudni, csak otthon, mikor már megvetted, mert a gyors teszteken addigra a negyediket fogod hallgatni. Ezért nem igazán érdekel, hogy reszel-e a magas, vagy üt-e a basszus, vagy akármi...KD mester írta: ↑2019.07.04. 20:36
Azért tegyük akkor már hozzá, hogy ez egy nagyon alapos, ha jól tudom olyan egy hetes együttéléses, meg mindenféle konstellációban történő meghallgatás volt, ha jól tudom. (Szóval nem egy öt perces fülelés egy találkozón egy rossz akusztikájú teremben, amikre más esetekben az okos emberkék abszolút perdöntő ítéleteket szoktak ugye hozni.)
Bekapcsolom, szól egy darabig, átkapcsolok, a másik is szól egy ideig, de nem azzal gyötröm magam, hogy keressem, hogy mi miben jobb,vagy másabb... Az majd kialakul, hogy mi tetszik jobban